Случаят с починалото след поредица посещения при германски лекари българско

...
Случаят с починалото след поредица посещения при германски лекари българско
Коментари Харесай

Вълна на българско недоволство от медиците в Кьолн

Случаят с умрялото след поредност визити при немски лекари българско момиче Селин не е изолиран и доста наши сънародници настояват, че са били обект на непрофесионално отношение от медици в същата кьолнска клиника. Това споделиха пред камерата на „ Тази сутрин” от почерненото семейство и други българи, които поддържат митинга им.

„ Има проблеми с здравната помощ, това могат да го потвърдят доста хора. Има лекари, само че не знаят по какъв начин да си правят работата – пращат ни у дома с един нурофен, пресен въздух и вода”, безапелационна беше майката на момичето – Виолета.
Родителите на Селин, умряла в Германия, завеждат дело против лекарката Наши сънародници насочиха остри рецензии против опазването на здравето в Германия
Друга жена описа, че през 2012 година в същата болница лекарите още веднъж твърдели и за нейното дете, че е добре, само че скоро по-късно последвало съществено утежняване на положението му. „ Видях, че детето ми умира в ръцете”, показа тя и добави, че в последна сметка се върнала с него в България, където намесата на лекарите в Козлодуй избавила живота му.

Още една българка също акцентира, че работата на незабавната помощ не е на равнището, което чака човек в Германия и точно поради това толкоз доста хора са се вдигнали в поддръжка на Нурджан Сашов и Виолета след нещастието с щерка им.
Снимка: bTV
„ Следващият митинг е незабавно след аутопсията”, акцентира бащата. Той уточни, че и престъпната полиция работи по случая и е дал видео, на което се вижда положението на Селин в миг, в който медиците са твърдели, че тя е добре.

„ Вече и да подвигна ръце, страната няма да ги остави на мира”, добави Нурджан.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР