Случаят с овчарката Анка, която спира с обжалвания важните за

...
Случаят с овчарката Анка, която спира с обжалвания важните за
Коментари Харесай

Казусът с овчарката Анка е заговор срещу Пловдив!

Случаят с овчарката Анка, която стопира с обжалвания значимите за Пловдив проекти, е скрит план против сполучливото показване на града като Европейска столица на културата. Това разяснява в ефира на "Радио Пловдив " депутатът от ГЕРБ и ръководител на парламентарната бюджетна комисия Менда Стоянова. "Хората, които вършат това, са се пробвали да се скрият добре. 
Самото прекъсване на плановете с обжалване става на доста ранен стадий, и то без да е належащо въпросната Анка от Антоново да се легитимира. За мен тук стоят положителни адвокати, намерили пролука в Закона за публичните поръчки. Не става дума просто за обжалване на социална поръка по общия ред, а за бойкот на втория по величина град ", безапелационна е Стоянова. 
"Община Пловдив има съображение да смята, че тук има предумисъл, защото това се случва към този момент за четвърти план. Редно да се сезира прокуратурата, сподели още националният представител. Като народен представител считам, че има виновност в общината, защото много късно бяха открити процедурите по въпросните планове. Дори обаче от общината да бяха работили по-експедитивно, това нямаше да ги избави от този "атентат ", добави Стоянова.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР