Случаят с обвиненията за изнасилване, повдигнати срещу Неймар от Наджила

...
Случаят с обвиненията за изнасилване, повдигнати срещу Неймар от Наджила
Коментари Харесай

Полицията иззе записи от хотела на срещата между Неймар и обвиняващата го

Случаят с обвиняванията за обезчестяване, повдигнати против Неймар от Наджила Мендес де Соуса, получи ново развиване. Според „ Л’Екип” френската полиция е иззела записи от камерите за наблюдаване в хотела на срещата сред футболиста и фотомодела, където последната претендира, че е била насилена полово от нападателя на Пари Сен Жермен на 15 май.

Авторитетното издание съобщи, че новите фрагменти могат да окажат значително въздействие върху развиването на проблема. Предполага се, че те ще разкрият дали има истина в думите на Наджила, която твърди, че за въпросната среща Неймар дошъл в нетрезво положение.

За момента френските управляващи към момента не са започва публично следствие по случая. Въпреки това те са съумели да получат записите, за които научили, че се съхраняват за интервал от 15 дни до месец. Благодарение на тях би трябвало да се откри по кое време тъкмо Неймар посещава и напуща хотела. На този стадий записите ще бъдат предоставени на управляващите в Бразилия, където казусът се движи от локалните управляващи.

Във вторник Наджила де Соуса дружно с новия си юрист се яви пред полицията, с цел да даде показания за повторно. Според нейния бранител органите на реда са помолили 26-годишната жена да им даде своя телефон, който да бъде тестван от специалисти. Наджила обаче декларирала, че е го е изгубила в дните след първите си публични показания (6 юни). Тя също по този начин загатнала и за хипотетична кражба на таблет, на който е имала видео запис на срещата си с Неймар.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР