Случаят с Бенчо Бенчев показа връзката и политическия чадър, който

...
Случаят с Бенчо Бенчев показа връзката и политическия чадър, който
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Случаят с Бенчо Бенчев показва политически чадър върху престъпността

Случаят с Бенчо Бенчев сподели връзката и политическия чадър, който има върху престъпността у нас, уточни ръководителят на ДСБ Атанас Атанасов в студиото на "Тази заран ".
Той дефинира случката като целенасочена, с цел да може август месец да се изпълни с вести и да се удари така наречен фасадна съпротива в лицето на Българска социалистическа партия. Той изрично съобщи, че Бенчев е определен за общински консултант от всички, тъй като в Бургас нищо не се случва без гласовете на ГЕРБ.
Според Атанасов обаче е неприемливо към този момент цяла седмица Търговският указател на страната да не работи. На обвиняването, че повода са пропуски по техническата част на регистъра, които са останали още от времето, когато министър беше Христо Иванов, той отговори, че ГЕРБ постоянно търсят някои постоянен провинен. По думите му дейностите на Цецка Цачева да осведоми службите за сигурност демонстрират, че има подозрения за бойкот и хакерска офанзива против регистъра.
Той загатна и банкрута на кипърската застрахователна компания „ Олимпик “. Според него КФН от дълго време е трябвало да се сезират по случая и да се направи нужното, с цел да не остават в този момент 200 хиляди души без застраховки.
Според Атанасов българските политици към този момент години наред се упражняват в корупция.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР