Случаят с българския бизнесмен Емилиян Гебрев бе изваден от архива,

...
Случаят с българския бизнесмен Емилиян Гебрев бе изваден от архива,
Коментари Харесай

Племенница на Сергей Скрипал за Случая Гебрев: Тереза Мей иска да отложи Брекзит

Случаят с българския предприемач Емилиян Гебрев бе изваден от архива, с цел да може министър председателят Тереза Мей да отсрочи английското излизане от Европейския съюз (Брекзит), сподели племенницата на Сергей Скрипал – Виктория Скрипал пред съветската медия ФАН.

По думите на роднината на отровените с Новичок някогашен полковник от съветското Главно разследващо ръководство (ГРУ) Сергей Скрипал и щерка му Юлия Скрипал информацията е била публикувана в услуга на министър-председателя на Обединеното кралство. "Мей има доста проблеми и се хваща за сламка, като удавник. Ето за какво "новината " за Емилиян Гебрев излезе с съвсем четиригодишно забавяне ", сподели тя.

"Българският бизнесмен, който продаваше оръжие на бойците на Киев против проруските сепаристисти в Източна Украйна, бе токсичен с някакъв препарат през 2015 година Тогава стартира следствие. То обаче не даде никакъв съответен резултат. Сега обаче уеб сайтове хвърлиха бомбата, че предприемачът е бил токсичен от така наречен трети човек, именуван Сергей Федотов, който в действителност се споделя Денис Сергеев. Вие представяте ли си по какъв начин се буни България? И всичко това става поради спасяването на Мей ", разяснява още дамата.

Виктория Скрипал повтори изказванието си, че нейният чичо към този момент не е измежду живите. "Той е кремиран и заровен от тайните жертви ", сподели още тя.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР