Случаят с апартаментите на управляващите далеч надхвърля обхвата на една

...
Случаят с апартаментите на управляващите далеч надхвърля обхвата на една
Коментари Харесай

Президентът с остър коментар за апартаментите на Цветанов и Цачева

Случаят с жилищата на ръководещите надалеч надвишава обсега на една имотна договорка, тъй като директно рефлектира върху доверието в политическата класа и държавността. Това сподели в Кюстендил президентът Румен Радев.

„ Спомняте си, че единствено преди два месеца на своя годишен доклад приканих Комисията за битка с корупцията и лишаване на нелегално добито имущество и другите органи да навлязат и в усърдно отбягвания периметър на властта. И доста ясно споделих, че в случай че това не се случи, то търсенето на правдивост и отмъщение може да излезе рамките и механизмите на закона “, сподели още президентът Радев, представен от Радио Фокус-Кюстендил.

Според него това е по този начин, тъй като няма по какъв начин антикорупционната комисия, която е назначена и следена от Цветан Цветанов, да проверява точно него по „ беззъбия “ закон, натрапен от самият Цветанов.

„ Ако това не се случи в действителност, можем да имаме сериозен проблем. Затова съгласно мен следващо обезпечено оневиняване на Цветанов ще се размине с моралната присъда на обществото. Това е огромният проблем, който ни чака “, добави президентът Румен Радев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 чака-рака (преди 8 секунди) Рейтинг: 758 | Одобрение: 233 надхвълря не ами надвишава..ако не бяха толкова тъпи щяха да знаят че не е добре да притеглят вниманието..но май са го дали на уволняване бартера тука е явен..артекс ги подаряват нашите елитни политици и получават правото да копаят дупки където си изискат..и цялата държавна машина е зад тях..няма еколози няма НЛО Напиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР