Случаят е от вчера около 11.10 часа, във времето, когато

...
Случаят е от вчера около 11.10 часа, във времето, когато
Коментари Харесай

Моторист шашна с опасна маневра на пешеходна пътека във Варна


Случаят е от през вчерашния ден към 11.10 часа, във времето, когато бяха тествани сирените в града. Очевидно е, че лидерът е решил да редуцира пътя си, само че с това нарушава разпоредбите за придвижване и основава причина за произшествие. 

Припомняме, че при започване на август тази година бяха набелязани незабавни ограничения за предварителна защита на пътнотранспортните катастрофи във Варна. 

Сред тях бяха засилен надзор на скоростта и шофиране под въздействието на алкохол, възстановяване на видеонаблюдението за надзор на трафика в градски условия и промени в организацията на придвижването на пътища в региона. 

До 3 месеца Варна ще има функционираща система за видеонаблюдение и надзор на пътния трафик, заяви кметът Иван Портних. По думите му това е система построена преди години, за която е имало разногласия за собствеността с частната компания-изпълнител. Сега всички проблеми са преодолени и към този момент се прави техническо проучване, с цел да може във допустимо най-кратки периоди тя да бъде интегрирана в цялостната система на видеонаблюдение на града. Очаква се тя освен да изиграе превантивна роля във връзка с придвижването по пътищата в града, само че и при следствие на закононарушения, защото има опция да разпознава регистрационни номера на транспортни средства и лица на хора.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР