Случаят е от сутринта на 20 октомври т.год. 39-годишен мъж

...
Случаят е от сутринта на 20 октомври т.год. 39-годишен мъж
Коментари Харесай

Глобиха варненец, обиждал полицай след направена забележка за неправилно паркиране


Случаят е от сутринта на 20 октомври т.год. 39-годишен мъж спрял автомобила си на пешеходна пътека край кръстовище наоколо до учебно заведение и слязъл да изпрати детето си. Униформен служител на реда го помолил да реалокира колата си, само че мъжът отказал с обяснението  че стопира за малко и тръгнал да влиза в двора на образователното заведение. Служителят на реда го изчакал на връщане и изискал документите му за идентичност, при което нарушителят хвърлил надменно персоналната си карта и почнал да го наскърбява на висок звук. Хора в близост станали директни очевидци на протичащото се и възприели  използваните неприлични изрази по отношение на униформения служител на реда.

Районният съд одобри, че осъщественото не съставлява закононарушение по смисъла на Наказателния кодекс, а е непристойна демонстрация.

На 39-годишния мъж беше наложена санкция в размер на 150 лв., което е под междинния размер наказване за демонстрация на дребно безчинство. Решението на съда предстои на обжалване в 24-часов период, като при положение на тъжба, производството пред ВОС бе планувано за 27 октомври т.год.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР