Случаят Дебора“ , за който цяла България научи благодарение на

...
Случаят Дебора“ , за който цяла България научи благодарение на
Коментари Харесай

Още гнусни разкрития след случая Дебора: В града от години бандити стрижат млади момичета, Георги имал колекция голи снимки

Случаят „ Дебора “, за който цяла България научи с помощта на медиите тези дни, напълно не е изолиран. Зверската разпра с 18-годишното момиче от Стара Загора накара десетки други да надигнат глас с самопризнания.

Оказа се, че градът безусловно е гнездо на оси, където протичащото се дълги години е било потулвано.

Побоят, бръсненето на главата и рязането на тялото на 18-годишната госпожица Дебора далеч не е изолиран случай. Няколко банди в Стара Загора близо 10 години се „ подписвали “ с подобен „ подпис “ под насилието, осъществявано върху девойки от града. Тези шокиращи разкрития направи някогашната Мис заралийка Божидара Овчарова в прочувствено видео в Tik Tok.

 Божидара Овчарова

Божидара Овчарова

Красавицата изригна с брутални разкрития, че насилваните млади дами са десетки, само че едвам след зверството на Георги Николаев Георгиев, арестуван едвам през уикенда за 72 часа, е почнало да се шуми за протичащото се в града под липите.

Нещо повече, младата майка прибавя, че началото е почнало с канали в „ Телеграм “ за разпространение на порно материали, най-вече голи фотоси на девойки, поддали се на онлайн шантаж, които по-късно мълниеносно са били препращани на озверелите татуирани мъжаги като Георгиев.

И е било обществена загадка, че в клубове и нощни заведения в града сходни на него са нахлували и непосредствено са атакували девойките.

„ Извращението над 18-годишната Дебора не е индивидуален случай, а тъкмо противоположното – в последните години локални банди се гаврят с млади девойки “, сподели Божидара и разясни, че и различен път е правила видеа за нередностите, които се случват в града, само че те са били докладвани и сваляни от мрежата.

„ Това е първият случай, за който разбирате вие, само че не е първият в историята на този комплексиран град. Сюжетната линия от 2015 година насам е – голи фотоси, остригване, побой, а по-късно и обществено линчуване.

Знаете ли още какъв брой девойки има? Защо трябваше да се стигне до тук, с цел да стартира да се приказва за това?

Не се учудих, когато чух цялата история – това е типично по старозагорски. Въпросното момче (Георги Николаев – б.р.) е един от най-големите колекционери на голи девойки в Стара Загора “, споделя още Божидара и разяснява, че фрагментите, най-вече голи фотоси на девойките, се разпространявали в канали в „ Телеграм “.

Блондинката обаче е сериозна и към младите девойки в града, които са издигнали в фетиш локалните охранители.

„ Кой ги основава всички тия изроди ли? Ами ние – дамите, най-много.

В Стара Загора достижението на живота ти е да си с защита – недостижима си, в случай че гаджето ти е защита. Те са най-високо в пирамидата, богомопазани.

Знаете ли какъв брой остригани, пребити има, за които няма да разберете, тъй като не са толкоз фрапантни, само че са отвратителни. Това е гибелта нацяло едно потомство “, изригна някогашната миска.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР