Случай с побой в Пазарджишко, в който е замесено и

...
Случай с побой в Пазарджишко, в който е замесено и
Коментари Харесай

Група мъже пребиха мъж в ресторант в Пазарджишко, единият бил общински съветник

Случай с побой в Пазарджишко, в който е забъркано и името на общински консултант. Мъж беше атакуван и пребит от група мъже в ресторант. Екшънът, който е сниман от охранителни камери, се е разиграл в пазарджишкото село Звъничево. Потърпевшият твърди, че единият от нападателите е общински консултант, а останалите, които пристигнали за подкрепление и му нанасяли удари, са негови родственици. Пребитият е с голям брой шевове на главата, с две прободни рани и голям брой охлузвания по тялото. Каква е повода за експанзията и има ли задържани?
Прочетете още
Нападението е осъществено в събота вечерта в ресторант. Пострадалият Петър Павурджиев е бил признат за лекуване в болничното заведение в Пазарджик. След оказаната му здравна помощ е освободен за домашно лекуване.

„ Във въпросната вечер, аз бях в заведението. Бях поръчал вечеря, когато въпросният Янков пристигна и стартира да ми насочва словесни закани и закани.  Малко по-късно зад мен спря кола и усетих, че някой ме удари в тил ”, описа пострадалият Петър Павурджиев пред Нова телевизия.

„ По време на побоя въпросният общински консултант стоеше до масата. Когато гледах запис от камерите видях негови родственици, които са ме нападали ”, добави той. Павурджиев изясни, че не помни доста от вечерта.

Общинският консултант е отказал да разяснява случая. Версията на отсрещната страна в разногласието се оказва сдърпване с служащ на бензиностанцията на общинския консултант. От полицията оповестиха, че по случая са арестувани сина на общинския консултант и неговия вуйчо. Образувано досъдебно произвеждане. Прокуратурата ще проверява кой е отговорен за сбиването.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР