Случай на нерегламентиран превоз на пътници е установен в област

...
Случай на нерегламентиран превоз на пътници е установен в област
Коментари Харесай

Нерегламентиран превоз на пътници установиха в Търговище

Случай на нерегламентиран транспорт на пасажери е открит в област Търговище при профилирана полицейска интервенция. Микробусът с 10 пасажери е бил засечен на околовръстния път при разклона за Разград, прецизираха за Българска телеграфна агенция от ОД на Министерство на вътрешните работи.

При инспекцията е открит 55-годишен мъж, жител на Турция, който е осъществявал нерегламентиран интернационален транспорт на пасажери против възнаграждение. Микробусът "Фолксваген Транспортер " е благосъстоятелност на жена от Опака, като няма публикуван лиценз за интернационалните транспорти.

По случая се прави инспекция.

На мъжа е формиран акт за определяне на административно нарушаване и му е наложена насилствена административна мярка "Временно снемане на регистрационните табели на моторното транспортно средство " по Закона за автомобилните транспорти. Издадено е и наказателно разпореждане за санкция от 2000 лв..

В интервенцията са взели участие чиновници на секторите "Икономическа полиция " и "Пътна полиция ", както и на регионалния отдел "Автомобилна администрация " в Търговище. Проверени са били общо пет моторни транспортни средства.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР