Случаите на заразени с коронавирус в САЩ нарастват. На някои

...
Случаите на заразени с коронавирус в САЩ нарастват. На някои
Коментари Харесай

Анистън призова: Носете маски! - slava.bg

Случаите на инфектирани с ковид в Съединени американски щати нарастват. На някои места в страната заведения затварят още веднъж порти откакто са отворили за малко. По този мотив доста известни персони зоват американците да съблюдават разпоредбите за персонална хигиена и разпорежданията на управляващите, с цел да бъдат здрави. Дженифър Анистън е единствено част от звездите, които приканиха почитателите си да носят защитни маски.

Актрисата, която живее в Калифорния, показа своя фотография в Instagram и насочи зов към милионите си почитатели.

„ Разбирам, че маските са неприятни и неуместни. Но не смятате ли, че е по-лошо, че предприятията се затварят... изгубваме си работата... здравните служащи стигат до безусловно безсилие. И толкоз доста животи са отнети от този вирус, тъй като ние не вършим задоволително “, написа ядосано Анистън към фрагмента, на който е сложила черна маска на лицето си. ⠀

„ Наистина имам вяра в добротата на хората, тъй че знам, че всички можем да създадем това. Но въпреки всичко, доста хора у нас отхвърлят да подхващат нужните стъпки, с цел да изравнят кривата и да се пазят един различен. Хората наподобяват обезпокоени от „ отнемането на правата им “, като бъдат помолени да носят маска “, разяснява още актрисата.

Звездата от сериала „ Приятели “ помоли своите почитатели да носят маска, в случай че в действителност ги е грижа за живота им. И настоя да насърчат повече хора към тях да създадат същото.

51-годишната Анистън уточни, че казусът с носенето на маски в Съединени американски щати, където тук-там е безусловно наложително, към този момент е политизиран, което е единствено в ущърб на жителите.

Заради пандемията, фотосите на специфичния епизод на „ Приятели “, в който актрисата ще взе участие дружно със своите дългогодишни сътрудници, се отсрочи.

„ Надяваме се, че ще можем да снимаме през август – в средата или в края му, в случай че всичко е наред и няма ранна втора вълна от ковид “, разяснява пред медиите Марта Кауфман, която е един от основателите на сериала.

Дженифър Анистън се надява, че в края на лятото ще може да изиграе Рейчъл Грийн за последно, освен това пред аудитория.

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР