Случаите на заразени с коронавирус в Русия вече са 145

...
Случаите на заразени с коронавирус в Русия вече са 145
Коментари Харесай

Заразените с коронавирус руснаци надхвърлиха 145 хиляди

Случаите на инфектирани с ковид в Русия към този момент са 145 268, от които новите открити заболели са 10 581 – над половината от тях са московчани, което слага пред тествания здравната система на съветската столица. 1356 са умрелите от Covid-19 в страната, оповестяват съветските медии в понеделник.

През първите дни на май Русия безспирно подновяваше денонощните върхове по брой на инфектираните с ковид - над 10 000 към неделя. Расте и динамичността на смъртността в страната, а в края на април дневната смъртност мина психическата преграда от 100 души, установи " Известия ", представен от Българска телеграфна агенция.

Едва ли могат да бъдат спокойни даже пациентите, изписани като оздравели, показва вестникът в подборка за последствията от Covid-19.

" Дори напълно мъничко да не изтраем " до края на нужната карантина, " това като нищо ще провокира ново експлоадиране " на заболяването, предизвестява пред " Московский комсомолец " инфекционистът Николай Малишев.

" Свалянето на рестриктивните мерки би трябвало да е гладко - примерно възрастните хора и другите от рисковите групи би трябвало да бъдат " пускани на открито " най-най-последни ", акцентира той.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР