Случаите на въоръжено насилие, произхождащи от притежанието на лично оръжие,

...
Случаите на въоръжено насилие, произхождащи от притежанието на лично оръжие,
Коментари Харесай

Нарастват случаите на въоръжено насилие в Турция

Случаите на въоръжено принуждение, произхождащи от притежанието на персонално оръжие, са се нараснали със 69% през последните четири години, оповестява фондация Хоуп в нов отчет, представена от в. " Хюриет ", споделяйки, че 3679 случая, включващи въоръжено принуждение, са регистрирани през 2018 година, съобщи БГНЕС.
В резултат на случаите са починали 2279 души, а 3762 са потърпевши съществено, оповестява отчетът.
Според фондацията 2175 случая, включително въоръжено принуждение, са били отразени в медийното пространство през 2015 година
Мармара е районът с най–много регистрирани случаи на подобен вид принуждение, а на второ място се подрежда районът на централния Анадол, споделя се още в отчета.
Петте града с най–висок брой отразени произшествия са Истанбул, Анкара, Самсун, Адана и Сакария.
" Причините за всеки вид принуждение не са идентични и е належащо да бъдат дискутирани поотделно; решенията би трябвало да се трансформират в планове и да бъдат подхванати незабавни мерки; управляващите, изключително Вътрешното министерство, би трябвало да забранят пазаруването на оръжия онлайн ", се споделя още в отчета.
Докладът още натъртва на това, че Министерството на обществената политика би трябвало да приготви обучителни стратегии по отношение на домашното принуждение.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР