Случаите на COVID-19 в Съединените щати към този момент са

...
Случаите на COVID-19 в Съединените щати към този момент са
Коментари Харесай

Случаите на COVID-19 в САЩ са над 68 хиляди, пандемията се ускорява

Случаите на COVID-19 в Съединените щати към този миг са най-малко 68 489, сочат данните, събирани от Си Ен Ен. До момента смъртните случаи са 1032.

Според доктор Антъни Фаучи, шеф на Националния институт по алергии и инфекциозни заболявания, пандемията на територията на Щатите се форсира. По думите му е доста значимо да се обърне внимание на съответни територии от страната, които за момента наподобява са „ под радара “ на управляващите.
Тръмп: Една тежка криза може да вземе повече жертви от ковид Президентът на Съединени американски щати разгласи, че желае да отвори страната за бизнеса
„ Трябва да ускорим тестването и издирването на инфектираните хора, да ги изолираме и по-късно да проследим контактите им. Ню Йорк господства над остатъка от Съединените щати. Около 60% от всички инфекции са в градската част на Ню Йорк, като 56% от всички нови инфекции идват отново от там “, съобщи Фаучи.

По думите му някои щати са подхванали ограничения за ограничение на болестта прекомерно късно.
Под карантина: Ню Йорк опустя поради изключителните ограничения против COVID-19 в Съединени американски щати Губернаторите на от ден на ден щати слагат под домашна изолираност своите поданици най-малко за 20 дни
Болниците в Ню Йорк не смогват

Отново пред Си Ен Ен доктор на територията на Ню Йорк, който избра да остане неизвестен, поради терзание, че може да остане без работа, съобщи, че лечебните заведения в града към този момент не смогват със инфектираните.

„ Установихме първите си пациенти с ковид и тогава стартира същинския призрачен сън “, споделя той.

„ Нямаме машини, нямаме кревати. Ние сме в Ню Йорк и се случва това! Като в страна от третия свят, напряко е немислимо “, добавя лекарят.
Белият дом с проект за 1 трилион $ помощи за бизнеса поради COVID-19 Правителството желае да изпрати на съвсем всеки американец чек за над 1000 $ в идните две седмици
По думите му в началото пациентите били във възрастовата група 70 години и нагоре, само че от предходната седмица насам инфекциозните отделения почнали да одобряват и пациенти на възраст под 50 години.

„ Не мисля, че младежите осъзнават какъв брой сериозна е тази болест. Преди две седмици животът ни беше тотално друг “, разяснява анонимният доктор.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 243 1 3 4 Света 475170 4202 21358 114787 Заразени* Нови Починали България 243 1 3 Света 475170 4202 21358
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР