Случаите на COVID-19 у нас от началото на епидемията вече

...
Случаите на COVID-19 у нас от началото на епидемията вече
Коментари Харесай

Случаите на COVID-19 у нас вече доближават 5000

Случаите на COVID-19 у нас от началото на епидемията към този момент приближават 5000. Това излиза наяве от данните, оповестени в единната осведомителна система.
158 нови случая на COVID-19 у нас 7 души са умряли, а 94 са излекуваните
През последното денонощие позитивните проби са 158 при над 3000 теста, което е близо до абсолютния връх. Излекуваните са 94, а 7 души са изгубили борбата с заболяването.

На този декор през днешния ден срещата сред ЦСКА и „ Локомотив “ Пловдив на финала за купата на България ще се организира с предстояща аудитория от към 12 000 души. Те ще са разпределени по 3000 в бранш, ситуирани през ред и през седалка, на метър и половина отдалеченост.

Още в понеделник от националния стадион приканиха за съблюдаване на дисциплинираност. И оповестиха, че като спомагателна мярка - ще се раздават маски.

Премиерът Борисов разпореди персонално здравният министър Крил Ананиев да наблюдава за спазването на ограниченията.
Борисов: Здравният министър персонално да управлява финала за Купата Министър-председателят прикани да се съблюдават наложените ограничения по време на футболния мач сред ЦСКА и "Локо " Пловдив
А след информацията за зрелостник с COVID-19 от великотърновската районна здравна ревизия оповестиха, че установяването на контактните лица на момчето е траяло цяла нощ.
Абитуриент от бал на 27 юни във Велико Търново е с COVID-19 Той е бил в контакт с десетки негови връстници
Информацията, че той е бил със признаци още на бала беше отречена от майка му, която пожела да остане анонимна. Първите недоволства били 2 дни след бала.
Близките на младежа са сложени под карантина. Абитуриентът е настанен в болница в Русе по гледище на родителите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР