Случаи на в Израел са докладвани веднъж на всеки три

...
Случаи на в Израел са докладвани веднъж на всеки три
Коментари Харесай

По време на пандемията Израел регистрира бум на хомофобията

Случаи на в Израел са докладвани един път на всеки три часа през 2020 година в Израел, обявени са 2696 нови случая на ненавист и принуждение против общността LGBTQ + на фона на, което е нарастване с 27% спрямо 2019 година, заяви в. „ Джерусалем пост ”.
Информацията се основава на годишен отчет на Nir Katz Center of the Agudah - Асоциацията за тъждество на LGBTQ в Израел.
Центърът откри, че информациите за произшествия в домовете на жертвите и наоколо до тях се усилват на фона на рестриктивните мерки за обществено разграничаване, само че също по този начин се усилват в просветителната система, макар че огромна част от нея действа виртуално по време на пандемията.
Около 28% от случаите, докладвани през 2020 година, са се случили в фамилията, а 25% от случаите са се случили в региона покрай дома на жертвата - три пъти повече от 8%, докладвани през 2019 година
Тъй като пандемията сътвори напрежение в доста фамилии, 315 младежи бяха принудени да изоставен домовете си заради тормоз или продължителна корист, обвързвана с тяхната полова ориентировка или полова еднаквост, което е 16% нарастване спрямо 2019 година
" LGBTQ-фобията не изчезва и не понижава, а придобива друга форма и се приспособява към новата действителност, с която свикнахме през миналата година ", предизвестява отчетът, добавяйки, че общественици са употребявали пандемията като подстрекаване против LGBTQ + общността, като някои равини упрекват общността за пандемията.
 Еврокомисар поддържа в случай че има хомофобия, да се стопират еврофондове Еврокомисар поддържа в случай че има хомофобия, да се стопират еврофондове
Страните-членки на Европейски Съюз, които не почитат правата на ЛГБТ, би трябвало да търпят финансови санкции. Това съобщи еврокомисарят по въпросите н...
трансформира домовете в „ тенджери под налягане “, внасяйки LGBTQ-фобия в дома и квартала и намалявайки безвредните пространства, които може да са съществували преди експлоадирането на болестта.
Според демографски данни, съвсем половината (48%) от случаите са докладвани от лесбийки и бисексуални дами (60% увеличение), 27% са от гейове и бисексуални мъже и към 25% са от транссексуални.
Освен това от Асоциацията оповестяват за 26% нарастване на броя на дамите, потърсили прочувствена помощ и поддръжка.
Около 58% от информациите са на хора на възраст 19-30 години, към 22% са на тези на 18 и по-малко и към 14% са на възраст сред 31-40 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР