Словесните атаки между изпълнителния директор на Левски - Павел Колев,

...
Словесните атаки между изпълнителния директор на Левски - Павел Колев,
Коментари Харесай

Колев отговори на Жейнов: Не виждам срамно да си на заплата

Словесните офанзиви сред изпълнителния шеф на Левски - Павел Колев, както и сътрудникът Николай Жейнов не престават с цялостна пара. Шефът на "Герена " разгласява пост в обществените мрежи и написа коментар по тематиката за понижаване на заплатите на футболистите в Европа, както и у нас. " „ Коментарите, освен това от хора, които имат искания да си изкарват хляба от футбола, в жанр „ Не знам по какъв начин е, но не е по този начин “ , ме карат да продължа с просветителната поредност “, написа Колев, а това предизвика импресариото да му отговори яростно часове по-късно.

„ Изобщо не съм имал поради теб в написаното, по простата причина, че с теб съм си приказвал непосредствено до момента. Нека е друго, няма проблем. Аз даже не знаех, че си коментирал нещо, в този момент видях. Всеки факт, написан от мен в този момент и по-рано, е правилен. Готов съм да ги пазя когато и да е. Не по този начин стоят нещата при теб, в случай че вярно са те цитирали, несъмнено.

Що се отнася до “Левски”, при нас в никакъв случай не е ставало дума за едностранно понижаване на заплатите от страна на клуба. Няма законово съображение за това. Както няма и опция за самостоятелни застраховки против форсмажор и тежки травми в България. Трябва да се вършат в чужбина и не можем да си го позволим. Както и още 600 професионални клуба в Европа. Не че от ФИФА и ECA са ме питали за това…

Аз мога да разисквам с всеки, стига да е подготвен и да има предпочитание. И не виждам нищо срамно да си на заплата, апропо. Така са още най-малко милион и половина българи. Дано да сме здрави и да може да си я получаваме… В последна сметка разногласието завършва с апел от страна на Павел Колев: „ Предлагам да спрем тази полемика тук, не виждам изгода от нея. Ще я продължим всъщност на друго място “.

С това се съгласи и Николай Жейнов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР