Словесната престрелка между главния мениджър на ЦСКА - Стойчо Стоилов,

...
Словесната престрелка между главния мениджър на ЦСКА - Стойчо Стоилов,
Коментари Харесай

Стойчо Стоилов контрира Иван Бандаловски с негова снимка в компанията на Георги Семерджиев

Словесната престрелка сред основния управител на ЦСКА - Стойчо Стоилов, и някогашния капитан на клуба - Иван Бандаловски, се разгоря още повече през днешния ден, откакто предприемачът разгласява фотография на „ Бандата “, на която е в компанията на Георги Семерджиев, научихме от Sportal.

Причината за спора сред двамата е, че Стоилов се похвали с доходи в размер на €20 млн. за 4 години от футболистите, които е докарал в ЦСКА и в следствие клубът е продал на облага. Бандаловски в следствие се заяде с него, като съобщи, че това не е мотив за горделивост, тъй като други балкански отбори изкарват сходни пари от продажбата на 1-2 футболисти всяка година без това да се отразява отрицателно на резултатите им на терена.

Снимка: Фейсбук  Стойчо Стоилов отвърна Иван Бандаловски с негова фотография в компанията на Георги Семерджиев

Междувременно името на Семерджиев бе съществено опетнено, откакто попадна в епицентъра на следствие от полицията в София, тъй като е главен обвинен за убийството на две млади дами при злополука в столицата с превишена скорост и под въздействието на опиати. Той е младеж на Левски, само че без да успее да се осъществя на терена, като вместо това е считан за един от огромните наркопласьори в „ Студентски град “, който се употребява с „ полицейски чадър “ от години насам, с цел да прави редица закононарушения. Предстои всичко това да бъде потвърдено и в съда.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР