Словенското правителство прие днес препоръката на местните епидемиолози за налагане

...
Словенското правителство прие днес препоръката на местните епидемиолози за налагане
Коментари Харесай

Нов локдаун в Словения от 1 април

Словенското държавно управление одобри през днешния ден рекомендацията на локалните епидемиолози за налагане на по-строги ограничаващи ограничения поради повишаването на новите случаи на COVID-19. В тази връзка от 1 април ще бъде въведен нов локдаун, който ще продължи 10 дни, съобщи организация Хина, представена от.
В този интервал ще бъде неразрешено пътуването отвън обособените райони на, като се изключи Великден, когато ще бъде позволено събиране на до шест души от две семейства, в това число децата. По-голямата част от обществената администрация ще работи от у дома, като същата рекомендация е годна и за държавните и частните компании.
 Словения отваря пробно заведения и междинни учебни заведения Словения отваря пробно заведения и междинни учебни заведения
От през днешния ден кафенетата и заведенията за хранене в два региона на Словения - Посавието и югоизточната част на страната ще могат да работят обикновено. Ре...
Носенето на защитни маски навън става наложително още веднъж. Граничният режим ще бъде затегнат още от на следващия ден, като ще бъде разрешено влизане в страната единствено на хора с негативен PCR тест. Премиерът Янез Янша сподели, че по-строгият граничен надзор се постанова поради тревожния брой нови случаи на КОВИД-19 в някои страни от Западните Балкани.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР