Словенският тийнейджър Лука Дончич бе доста самокритичен след официалния си

...
Словенският тийнейджър Лука Дончич бе доста самокритичен след официалния си
Коментари Харесай

Дончич самокритичен след дебюта: Мога много по-добре

Словенският младеж Лука Дончич бе много самокритичен след формалния си дебют в НБА. Избор №3 в тазгодишния Драфт бе в стартовата петица на Далас при загубата от Финикс със 100:121, която с изключение на всичко друго бе и косвен двубой с №1 в Драфта - ДеАндре Айтън. Дончич игра 32 минути и стреля едва (5/16 от игра), завършвайки с 10 точки, 8 битки, 4 асистенции и 4 неточности.

“Знам, че мога да играя доста по-добре. Просто би трябвало да продължа да работя и да продължа напред. Това беше всичко друго, само че не и най-силното ми показване. Да, това беше специфичен ден за мен. Сбъднах една фантазия. Предстоят ни още 81 мача, само че считам, че съответно този бе много слаб за всички нас”, разяснява юношата на Реал (Мадрид) след провалянето.

19-годишният гений остави положителни усещания с играта си в предсезонната подготовка, а със започването на същинските мачове всички погледи са вперени в него, тъй като той дойде в Щатите с големи упования след блестящото си показване в европейския баскетбол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР