Словенката Златка била едва на 17 години, когато става проститутка.

...
Словенката Златка била едва на 17 години, когато става проститутка.
Коментари Харесай

Тъжната изповед на продадената за проститутка Златка: За една нощ ми се изредиха седем!

Словенката Златка била едвам на 17 години, когато става продажница. Отвлечена е от мъже, които я карат до град Теплици в Чехия и там я трансформират в полова робиня. Сега отговорните за това изтърпяват наказването си и момичето се взема решение да опише за претърпяното.

Целият живот на Златка се трансформира, когато един ден се прибира у дома, а пред нея на улицата стопира кола. В нея седели мъже, които познавала, по тази причина и не отказала на предлагането им да я откарат. Вместо да продължи към дома й, автомобилът обръща и продължава в друга посока, написа словенският уебсайт tvnoviny.sk.

" Опитах се да викам, запушиха ми устата и споделиха, че ще заработвам в " зелено ". На въпросите ми къде отиваме, не отговаряха. Накрая ме закараха в апартамент, за който по-късно разбрах, че е благосъстоятелност на родственик на един от мъжете ", спомня си Златка.
" Веднага, щом ме закараха там, ми споделиха, че съм млада и красива и могат да завоюват от мен. Разбрах, че новият ми " притежател " е чех с прякора Ерос.

" Закараха ме до неговия бар, където имаше и други девойки, някои от които чужденки, имаше рускини и българки. Сложиха ме да заставам зад витрина и да очаквам клиент ", спомня си Златка.

Родителите й я оповестили за търсене, през това време сводникът й я преместил в Дрезден.

" Нямаше значение какви клиенти ще ме харесат, той не ги подбираше. Стари или млади, една нощ се изредиха седем души. Плачех, това беше единственото, което можех да направя. Веднъж ми разреши да се обадя у дома, само че стоеше до мен и ми подреди да кажа, че съм добре, незабавно по-късно трябваше да затворя ", споделя Златка.

Докато била в Дрезден, тя пробвала да избяга, само че с нея работела другарка на Ерос, която я спряла. Накрая чешкият сводник я мести в Кьолн, където я продава на собствен " сътрудник " - турчинът Доган.

" Започнах да пия алкохол, с цел да мога да устоя на всичките мъчения, той ме заплашваше, че в случай че избягам, ще ме откри и простреля ", разкрива още от страшното си минало Златка.

Мъченията траели половин година, най-после Златка съумяла да възнамерява бягството си и дружно с две чехкини бяха през задната врата на бара, в който работи. След това подава сигнал в полицията, проверяващите я карат в посолството, откъдето се свързва с родителите си.

Тази история има благополучен край. Заедно с родителите си и психолог Златка съумява да се избави от страшните мемоари. И след няколко години даже среща любовта - мъжът, с който подписва брак и му ражда две деца.

В момента мъжете, които са отвлекли младата жена изтърпяват наказване за склоняване към проституция и трафик на дами.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР