Словения ще укрепи границата на страната с Хърватия с 1000

...
Словения ще укрепи границата на страната с Хърватия с 1000
Коментари Харесай

С мотив мигранти: Словения подсилва охраната по границата с Хърватия

Словения ще укрепи границата на страната с Хърватия с 1000 полицейски чиновници заради нараствания поток от незаконни мигранти, заяви словенското външно министерство, съобщи БГНЕС.
На 31 май словенските управляващи публично оповестиха завършек на коронавирусната зараза в страната и оповестиха, че жителите на Европейски Съюз и трети страни могат да влизат на словенска територия, в случай че имат краткотрайна или непрекъсната регистрация в републиката.
" До 5 юни наблюдението на границата с Хърватия за мигранти и уредници на незаконни мигрантски потоци по граничните пунктове ще бъде засилено. Около 1000 служители на реда с цялото налично техническо съоръжение ще оказват помощ на постоянните патрули ", заяви Министерството на вътрешните работи на Словения на страницата си в Twitter.
По-рано словенските управляващи означиха активирането на по този начин наречения " Балкански маршрут " на мигранти от Близкия Изток и Северна Африка към Европейски Съюз. Армията ще помогне за отбраната на южната граница на страната и по този метод на Шенгенската зона, обявиха управляващите в Любляна.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР