Словения прекрати временно ваксинацията с Джонсън & Джонсън. Причината e,

...
Словения прекрати временно ваксинацията с Джонсън & Джонсън. Причината e,
Коментари Харесай

20-годишно момиче почина, след като се ваксинира с Johnson & Johnson

 Словения приключи краткотрайно имунизацията с " Джонсън & Джонсън ". Причината e, че след имунизация с препарата 20-годишно момиче почина от мозъчен кръвоизлив и тромбоза. След гибелта ѝ хиляди хора излязоха по улиците на Любляна, с цел да стачкуват против здравната политика на държавното управление. Лозунги, гласящи " Спрете Коронавирус фашизма " и " Свобода ", се издигнаха в столицата на Словения. Демонстрантите пробваха да блокират основни пътни артерии в града, само че полицията посрещна желанието им със сълзотворен газ и водни оръдия.

Бащата на умрялото момиче се причисли към демонстрацията и произнесе тирада.

Тя искаше да си купи независимост. На 16 септември тя беше имунизирана, с цел да не бъде ограничавана. Днес я няма към този момент. Тя беше на 20 години. Когато отидете да се ваксинирате, никой не ви предизвестява за вероятни затруднения. Има единствено цифри. Говори се за проценти. Моята Катя не беше %. Беше Катя. Моя Катя, разяснява той, представен от.

20-годишната Катя е умряла от кръвоизливи и съсиреци в мозъка, обявиха от Университетския медицински център в Любляна, където е издъхнала.

Имаше кръвни съсиреци и кървене в мозъка по едно и също време. Опитахме всичко, което модерната медицина може да направи следователно. Съветвахме се със експерти, обясниха медиците.

Лекарите допълниха, че към момента се открива дали имунизацията е повода за нещастието, като прецизираха, че има данни сходни тежки странични резултати да се демонстрират един път на 100 000 имунизирани. Докато тече инспекцията, здравният министър на Словения подреди да бъде прекратена имунизацията с " Джонсън & Джонсън ". Той обаче настоя, че изгодите от имунизацията не престават да надвишават рисковете.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР