Словенецът Славиша Стоянович се е съгласил да стане треньор на

...
Словенецът Славиша Стоянович се е съгласил да стане треньор на
Коментари Харесай

Славиша Стоянович е новият треньор на "Левски"

Словенецът Славиша Стоянович се е съгласил да стане треньор на " Левски ". Това разгласи пред радио " Дарик " притежателят и президент на клуба Наско Сираков. 50-годишният експерт дойде във вторник вечер в София и през вчерашния ден през целия ден води договаряния, само че към този момент е приел отправената му оферта да се завърне отпред на тима. Той преди води отбора от юли 2018 до края на януари 2019 година

Стоянович ще стартира работа от понеделник, а " сините " ще бъдат водени в съботното домакинство против " Локомотив " (Пд) от досегашният помощник-треньор Живко Миланов. Той ще остане в екипа на новия ментор.

" Разговаряхме със Стоянович и уточнихме нещата по контракта с него. Има дребни механически въпроси и в понеделник ще го представим пред тима и пред медиите. Преди това в събота ще гледаме двамата дружно мача ни с " Локомотив " (Пловдив). От новата седмица Славиша стартира работа с тима ", удостовери Сираков. 

Очаква се като помощник да се завърне и Димитър Иванков, който да дава отговор за подготовката на вратарите. Двамата към този момент работиха за малко дружно в " Левски ", при започване на 2019 година, малко преди Славиша Стоянович да напусне клуба. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР