Словашкият модел Вероника Райек предизвика нова вълна от слухове с

...
Словашкият модел Вероника Райек предизвика нова вълна от слухове с
Коментари Харесай

Легендата Том Брейди смени Жизел Бюндхен с Мис Словакия

Словашкият модел Вероника Райек провокира нова вълна от клюки с обявата си в Инстаграм за хипотетичния й разказ с някогашния брачен партньор на Жизел Бюндхен - Том Брейди. 26-годишната Райек разгласява в стори нещо към " магията на новото начало " - пост, който съответства с новината, че 45-годишният състезател по американски футбол приключва кариерата си.

Слуховете за техния романс се популяризират от няколко месеца: пресата стартира да написа за Вероника като за „ най-преданата фенка на Том “, откакто тя се появи няколко пъти на мачове на НФЛ в тениска с неговото фамилно име, а също по този начин разгласява стотици думи на удивление към спортиста - в частност го назова даже легенда.



" Ако някой различен ме попита дали обичам Брейди - да, обичам го и ми покажете някой, който не го обича. Дори злобарите го обичат ", написа Вероника преди два месеца.

Моделът е публично омъжена, брачният партньор й е ресторантьор и някогашен състезател - Виктор Райек.

Момичето завоюва състезанието Мис Словакия през 2016 година, в този момент живее във Виена и си сътрудничи с марки като Dolce & Gabbana, Vera Wang и Moschino. В Инстаграм русата красавица разгласява най-вече фотоси по бански или тоалети, които показват безусловно всички достолепия на фигурата й, значително в действителност.

Миналата година Вероника нашумя по отношение на нейни мнения за тормоз в обществените мрежи. Моделът твърдеше, че е жертва на „ културата на анулация “, просто тъй като е прекомерно красива. Според Райек тя непрекъснато получава обидни мнения, а някои хора даже се оплакват от страницата й на отдела за поддръжка в Инстаграм от злоба към външния й тип, заради което тя „ губи пари и работа “.

" В наше време постоянно виждаме дами с наднормено тегло, даже затлъстели, и те непрестанно приказват за позитивност към тялото. Но в случай че едно красиво, високо момиче е предостатъчно от тялото си, то незабавно е остро атакувано ", оплака се моделът.

Том Брейди разгласи, че най-сетне напуща спорта оня ден: спортистът записа малко прощално известие до почитателите. Преди година играчът от NFL един път към този момент се сбогува с почитателите, само че по-късно реши да остане за още един сезон.

Според слуховете Жизел Бюндхен била недоволна от решението на брачна половинка си - моделът желал той да прекарва повече време със фамилията си. Това единствено изостри проблемите в връзките на съпрузите и вследствие на това през октомври 2022 година те оповестиха бракоразвод.



Бюндхен разяснява поста за пенсиониране на Том, като му пожела " всичко най-хубаво в тази нова глава от живота ".

След прощалната обява футболистът разгласява в своите истории фрагменти, направени в разнообразни години от кариерата му - освен спортни моменти, само че и фамилни фотоси. Включително фотоси с децата му от Бюндхен - 10-годишната Вивиан и 13-годишния Бенджамин, както и фотография с някогашната му обичана Бриджит Мойнахан и техния 15-годишен наследник Джак.

Спортистът и актрисата се срещаха от 2004 до 2006 година, а раздялата им настъпи по време на нейната бременност. Въпреки това Брейди участва на раждането и взе участие в развъждането на сина си.



Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР