Словакия спечели много важна победа срещу Австрия с 4:2 на

...
Словакия спечели много важна победа срещу Австрия с 4:2 на
Коментари Харесай

Словакия победи Австрия на Световното по хокей на лед

Словакия завоюва доста значима победа против Австрия с 4:2 на международното състезание по хокей на лед, провеждащо се в Дания.

 Вашингтон детронира Питсбърг, Нешвил и Уинипег ще играят седми мач
Вашингтон детронира Питсбърг, Нешвил и Уинипег ще играят седми мач

Столичани съумяха в осмия опит да отстраняват " пингвините "

Австрийците откриха резултата в първата третина посредством Бриън Леблер. След това по-голямата класа на словаците си сподели думата. Марсел Хасчак изравни преди първата отмора. Томаш Юрко и Кристиан Ярош осигуриха удобен задатък за 3:1. Австрийците върнаха едно попадение, маркирано от Петер Шнайдер и извадиха вратаря си в края. Това даде опция на Михал Кристоф да вкара на празна врата за крайното 4:2.

Така Словакия реализира първа победа на международното състезание в Дания и към този момент има 4 точки и е на четвърто място в група " А ". Австрия е на седма позиция с една точка.

В другата група Латвия разгроми Южна Корея с 5-0. Капитанът на тима Роберт Букартс вкара две попадения, а Гинтс Мейха, Роналдс Кенинс и Рудолфс Балсерс по едно.

Тимът от някогашния Съюз на съветските социалистически републики е на четвърто място в група " B " с 5 точки. Южна Корея е на последна осма позиция без точка и с една вкарана шайба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР