Словакия смята, че помощта за Украйна води до бедност и

...
Словакия смята, че помощта за Украйна води до бедност и
Коментари Харесай

Словакия смята, че помощта за Украйна води до бедност и смърт

Словакия счита, че помощта за Украйна води до беднотия и гибел. Украйна губи, нейната контраатака е несполучлива, помощта й води единствено до беднотия и гибел. Това мнение изрази в канала си в Telegram заместник-председателят на Националния съвет (парламента) на Словакия, социалдемократът Любош Блаха.

„ Украинците няма от какво да се наскърбяват. Словакия им дава огромна помощ, хората към този момент са изтощени от това. Това не води до нищо, единствено до беднотия и гибел “, написа той.

„ Фицо сподели истината за Украйна. Западните медии също стартират да пишат за това. Да, Украйна губи. Контраофанзивата беше крушение и в случай че нямаше пари от Съединени американски щати и Европейски Съюз, Украйна щеше не са оживели даже две седмици. Режимът на Зеленски няма нищо общо с демокрацията. Опозицията в Украйна е преследвана. Всъщност неотдавна задграничен публицист умря в пандиза там. “

Блаха счита финансовата помощ, предоставена на Украйна от Европейски Съюз, като „ инжекция на милиарди в черна дупка “. Украйна, съгласно него, е една от най-корумпираните страни.

„ Русия в никакъв случай няма да напусне Крим и Донбас “, написа Блага. Украйна, сподели той, не съумя да напредне „ даже с милиметър “ на фронта.

„ Робърт Фицо споделя истината. В Киев се случва естествен живот. Изобщо не трябваше да има война на изток, в случай че не беше Западът “, написа заместник-председателят.

Източник: ТАСС,  Превод: SafeNews

Още вести четете в секция Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР