Слон е смазал до смърт бракониер, а тялото му след

...
Слон е смазал до смърт бракониер, а тялото му след
Коментари Харесай

Бракониер убит от слон и изяден от лъвове в един от най-големите резервати в света

Слон е смазал до гибел нарушител, а тялото му по-късно е било изядено от лъвове. Това оповестиха от Националния парк Крюгер в Република Южна Африка, представени от CNN. Новината беше доказана в Туитър от локалната полиция.

Няколко ловци нелегално са се вмъкнали в един от най-големите резервати в света. Докато преследвали носорог, се появил слон, който стъпкал един от бракониерите пред очите на другарите му. Те избягали и по-късно се свързали със фамилията му.

На идващия ден чиновници на резервата разкрили останките - човешки череп и раздрани панталони. Смята се, че всичко останало е било изядено от лъвове.

#sapsMP Komatipoort: A human skull found in the Kruger National Park (KNP) is believed to be that of a man reportedly killed by an elephant while poaching with his accomplices on 01/04; duo arrested, rifles & ammo seized. MEhttps://t.co/XXsXpJqTjA pic.twitter.com/4Oye38Eddh
— SA Police Service (@SAPoliceService) April 6, 2019

Управителят на парка изрече съболезнования на фамилията.

" Нелегалното влизане в Националния парк Крюгер е безразсъдно. Той може да бъде доста рисков и случаят е доказателство за това ", разяснява той, представен от БиБиСи. По-късно стана ясно, че оживелите ловци са задържани, като в тях е открит цялостен боеприпас от оръжия.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР