Сложна операция, продължила 6 часа, успя да вдигне на крака

...
Сложна операция, продължила 6 часа, успя да вдигне на крака
Коментари Харесай

Сложна операция в плевенска болница вдигна на крака парализирана жена

Сложна интервенция, траяла 6 часа, съумя да вдигне на крайници парализирана в резултат на гръбначно-мозъчен израстък пациентка.
 
Жената един път е била оперирана в друга клиника, само че след това отново е почнала да се обездвижва, като на процедура от януари насам е била напълно парализирана от кръста надолу, описа шеф на Клиниката по неврохирургия към УМБАЛ „ Д-р Георги Странски ” – Плевен доцент доктор Йордан Панов.
 
Лекари сътвориха коледно знамение за свои пациенти с неповторима за България процедура

 Болната била изгубила вяра, защото туморът бил вкостен и при тежкото и дълготрайно прилепяне на гръбначния мозък в резултат на тежката диагноза, вероятността да проходи била дребна, споделили й лекари.
 
Лекари избавиха бременна жена и бебето й с рядка интервенция (ВИДЕО)

След консултация с доцент Панов обаче тя се взема решение на интервенция, която напълно да отстрани тумора, който бил с груби сраствания в самия гръбначен мозък. При това състояние интервенцията е продължителна и извънредно комплицирана, само че човек не би трябвало да губи вяра, вяра постоянно има, споделят и лекарят, и неговата пациентка.
 
Пловдивски лекари направиха неповторима интервенция

Вследствие на сполучливата интервенция, осъществена от доцент доктор Панов, доктор Василев и доктор Младеновски, пациентката се раздвижва още на идващия ден и на шестия ден е изписана от болничното заведение, като към този момент може да стои на краката си.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР