"Сложих си изкуствен бретон за цял един ден и ето

...
"Сложих си изкуствен бретон за цял един ден и ето
Коментари Харесай

Сложих си изкуствен бретон за цял един ден и ето какво се случи...

"Сложих си неестествен бретон за цялостен един ден и ето какво се случи... " - по този начин е озаглавила описа си американската журналистка Сара Сейгъл, която споделя какво е претърпяла в границите на 24 часа, носейки бретон екстеншън в уеб страницата PopSugar .

Тя стартира историята си с това по какъв начин последният път, когато е била с такава прическа, е била на 5, само че тогава той не е бил неестествен. Затова години по-късно е решила още веднъж да опитва тази визия.

 f PopSugar

Всички знаем, че бретонът е доста ефектна прическа, само че се поддържа мъчно, по тази причина дамите от време на време съзнателно заобикалят подобен вид жанр в косата.

Въпреки това всяка от нас се е запитвала "Как ли ще наподобявам с бретон? ", по този начин е почнало и предизвикването на Сара. И преди да се престраши да отреже косата си и да оформи същински бретон на нея, е подходила по доста остроумен метод.

Тя е разкрила екстеншън за коса, завършен като бретон, за който има видео уроци в интернет по какъв начин да се сложи вярно на косата посредством фибите, пришити откъм гърба. Избрала и цвят, който изцяло пасвал на нейния.

 f PopSugar

Така пристигнал и денят, в който отишла до офиса, където работи. Какво се е случило ли?

"Колеги, които всекидневно в никакъв случай не ме поздравяват за "Добро утро ", този път ме поздравиха. Няколко индивида ми споделиха, че доста харесват новата ми визия. Почти всички сътрудници, с които съм по-близка, бяха безпределно очудени и ме питаха в действителност ли съм отрязала косата си. В края на деня имах значима среща с целия екип, на която участваха 25 индивида. Последните 15 минути от срещата минаха в диалози за това по какъв начин по този начин този бретон наподобява толкоз реалистично и пасва на моя естесвен цвят. Всички желаеха да знаят детайлности за това по какъв начин се слага и по какъв начин се носи. ", споделя Сара.

 f PopSugar

"Вечерта обаче започнах да чувствам леко главоболие от съприкосновението на фибите на бретона с косата и челото ми. Въпреки че доста хора ме насърчиха да си направя такава прическа, взех решение въпреки всичко да се възползвам от услугите на подправения бретон за по-специални случаи и да бъда със сегашната ми фризура. Все отново, в случай че някоя жена желае да се види с бретон, дано първо опита с подобен екстеншън и едвам по-късно реши дали желае сходна коса. Прекрасно е, че към този момент има способи, без да се постанова да режеш същинската си коса, нали? ", поучава още Сара.

 f PopSugar

Е, ние изцяло поддържаме един подобен опит и предлагаме в случай че планирате такава прическа, да пробвате с един бретон "назаем " преди този момент. Решението за косата ви ще бъде доста по-прецизно.

А в галерията ни ТУК можете да видите по какъв начин наподобява бретон екстеншън и по какъв начин го носят дамите в
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР