сложи край рано-рано на главния мач от Triad Combat. Събитието

...
сложи край рано-рано на главния мач от Triad Combat. Събитието
Коментари Харесай

Боят започна по плана на Мир, но последва голяма изненада от Пулев

постави край рано-рано на основния мач от Triad Combat. Събитието се очакваше с огромен интерес, само че финалният конфликт приключи ненадейно бързо, откакто .
Интересното е, че в действителност срещата стартира тъкмо по проекта на американския играч по ММА. А той бе мощно съгласуван със особено основаните за това събитие правила, които са дело на известния американски коментатор Шон Уийлок.
Както е известно, немалка част от арсенала на Мир бе лимитирана - граплинг, удари с лакти, ритници. Франк призна, че ще стори всичко допустимо, с цел да може срещата да не се трансформира в боксова, тъй като бе наясно, че там няма шансове против Пулев.
Именно и заради тази причина едно от първите дейности в багра бе клинч. В него американецът стартира да удря Кобрата, само че тогава се видя какъв брой добре е квалифициран българинът. Той очакваше това и не се тормози, а даже в противен случай - стартира да отвръща на ударите в клинча.
Пулев даже вкара много съществени попадения при него и взе ранно преимущество. Това се оказа основно, а след това последователно разклащаше от ден на ден своя конкурент, който очевидно ставаше по-неадекватен и по-неадекватен.
Секунди след срещата българинът имаше опцията да изрази и своите усещания от експресната си победа. !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР