Сливенският районен съд остави днес за постоянно в ареста четирима

...
Сливенският районен съд остави днес за постоянно в ареста четирима
Коментари Харесай

Оставиха за постоянно в ареста четиримата роми, нападнали полицаи в Сливен

Сливенският областен съд остави през днешния ден за непрекъснато в ареста четирима от нападателите, протегнали ръка на полицейски екипи, заяви Българска телеграфна агенция. Инцидентът стана на 18 октомври, когато служителите на реда са реагирали на сигнал за мощна музика в ромския квартал " Надежда " в града.

Постоянна мярка за неотклонение " задържане под стража " е избрана за Йонко Демирев, Симеон Борисов, Ангел Демирев и Антон Илиев, които бяха арестувани при последвала полицейска акция в квартала. Те са упрекнати в непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи жестоко пренебрежение към обществото, като и за пречене и опозиция на орган на власт.

Районна прокуратура изиска непрекъснатия арест за действието, осъществено с особена смелост и цинизъм при двама от арестуваните при рисков рецидив, довело до нанасяне на телесни повреди на четирима служители на реда.

Определението може да бъде обжалвано пред Окръжен съд в тридневен период. В подобен случай мярката за неотклонение ще бъде гледана още веднъж на 29 октомври на втора инстанция.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР