Сливен. Важно е децата да спортуват, защото това ги поддържа

...
Сливен. Важно е децата да спортуват, защото това ги поддържа
Коментари Харесай

Премиерът Бойко Борисов: Важно е децата да спортуват, защото това ги поддържа здрави, възпитава ги на ценности и ги държи настрана от вредните навици

Сливен. " Важно е децата да спортуват, тъй като това ги поддържа здрави, възпитава ги на полезности и ги държи настрани от нездравословните привички. Ето за какво дадох обещание на великата ни спортистка Станка Златева и на обществеността в Сливен да разтеглим към този момент съществуващата спортна зала за битка, с цел да се построи трети тепих ". Това написа министър председателят Бойко Борисов в обществената мрежа " Facebook " . " Залата на клуба по битка " Станка Златева " бе издигната върху общински терен, а за построяването й Министерството на младежта и спорта отпусна 630 000 лв.. В това прелестно оборудване упражняват 35 деца, а някои от тях към този момент имат оценки от национални и интернационалните надпревари.
Сега влагаме всичките си старания за завършването на Автомагистрала " Хемус ", с цел да може и градовете от Северна България да се развиват по модела на Южна България и Сливен ", написа още Борисов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР