Сливен. Тази година предстои реализирането на големи инфраструктурни проекти на

...
Сливен. Тази година предстои реализирането на големи инфраструктурни проекти на
Коментари Харесай

Стефан Радев, кмет на Сливен: Предстоят големи инфраструктурни проекти, за които гражданите няма да плащат

Сливен. Тази година следва реализирането на огромни инфраструктурни планове на територията на община Сливен. Това разгласи кметът Стeфан Радев, който беше специфичен посетител на събитие, проведено от Дружеството за другарство с народите на Русия и Оперативно-наблюдателно дело – Сливен, оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . Кметът Радев акцентира, че тези планове няма да се заплащат от данъкоплатците. Финансирането е държавно и европейско. Като образец той уточни, че 2.5 млн. лв. държавното управление отпуска за ремонт на улици и тротоари. По думите му следва цялостна реорганизация на спортна зала „ Асеновец “, която не е ремонтирана от откриването ѝ. Предстоят и строителни действия и на зала „ Младост “. Във връзка със спортната инфраструктура Общината ще поеме ръководството и обновяването на плувния басейн в ОУ „ Елисавета Багряна “. Ще продължат ремонтите и на детските градини. Предстои и цялостна реорганизация на бул. „ Хаджи Димитър “.
Кметът уточни, че Общината стартира годината без просрочени отговорности. Той съобщи, че и през 2019 година Сливен ще продължи с политиката за налагане на финансова успеваемост. „ Имаме проекти да прехвърлим действия към Общината, с цел да не сме подвластни от външни реализатори “, уточни Радев. Той благодари на Дружеството за неговата интензивност и за мероприятията, които провежда, и пожела на всички участници здраве и сила, с цел да не престават с тяхната активност.
Дружеството за другарство с народите на Русия и Оперативно-наблюдателно дело – Сливен одобри своята стратегия за активността си през 2019 година.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР