Сливен. Стартира санирането на блок номер 10 в кв. Сини

...
Сливен. Стартира санирането на блок номер 10 в кв. Сини
Коментари Харесай

Сливен: Започна санирането на блок № 10 в квартал „Сини камъни“

Сливен. Стартира санирането на блок номер 10 в кв. „ Сини камъни “ в Сливен. Предстои той да бъде освежен по Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилни жилищни здания. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен .
Кметът Радев пожела на жителите на блока самообладание и положително взаимоотношение с изпълнителите на обекта. Той ги прикани да демонстрират схващане и да поставят старания за всеобщо съгласие, с цел да могат най-после да се поздравят с по-модерни и функционални жилища.
От своя страна живущите благодариха на кмета за отзивчивостта и положителната връзка, които са получили по време на правенето на документите по Програмата.
Строително-ремонтните действия по постройката включват топлоизолация на външните стени, хидро и топлоизолация на покрива, ламаринена облицовка и гръмоотвод. Ще бъде осъществена цялостна замяна на вратите на входовете, както и на тази част от дограмата на жилищата и общите елементи, която не дава отговор на условията за енергийна успеваемост.
Изпълнител на обекта е „ Суперстрой – Инженеринг “ ЕООД, а строителният контрол е поверен на „ Геодет “ ЕООД. Срокът за осъществяване е 175 календарни дни.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР