Сливен. Старши комисар Димитър Величков проведе работна среща с началника

...
Сливен. Старши комисар Димитър Величков проведе работна среща с началника
Коментари Харесай

Ръководството на ОДМВР – Сливен и представители на Дирекция „Жандармерия” координират действията си по противодействие на конвенционалната престъпност

Сливен. Старши комисар Димитър Величков организира работна среща с началника на Зоналното жандармерийско ръководство в Бургас основен контрольор Ганчо Николаев и заместника му старши контрольор Стоян Грозданчев. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи . Срещата се състоя в постройката на регионалната дирекция за образуване, съгласуване и управление на полицейската активност за ограничение на стандартната престъпност. Началници на охранителна полиция и районни ръководства разискаха със своите сътрудници от дирекция „ Жандармерия ” взаимните дейности с оглед възстановяване и запазване на публичния ред, основаване на по-гъвкава организация и реализиране по-висока успеваемост по противопоставяне на престъпността в дребните обитаеми места. Обсъдени бяха спецификите на района, положението на криминогенната конюнктура, местата с централизация на правонарушения, както и местата, в които няма непрекъснато полицейско наличие. На база разбора от миналата година и от началото на 2018 се изготви проект на деяние за по-добрата предварителна защита и обезпечаване на полицейско наличие в селските региони.
Отчетоха се положителните практики при взаимоотношението сред ОДМВР - Сливен и ЗЖУ - Бургас при запазване на селскостопанската продукция, публичния ред и профилираните интервенции по предварителна защита и противопоставяне на закононарушения против собствеността в селата от област Сливен.
Срещата е част от политиката на Министерство на вътрешните работи за съгласуване и по-ефективно взаимоотношение сред структурите за преодоляване на престъпността и запазване на публичния ред в дребните и отдалечени обитаеми места.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР