Сливен. Служители на РУ-Нова Загора и жандармеристи са провели специализирана

...
Сливен. Служители на РУ-Нова Загора и жандармеристи са провели специализирана
Коментари Харесай

МВР: Двама мъже за задържани при спецоперация в квартал на Нова Загора за разпространение на наркотици и незаконна търговия с тютюневи изделия

Сливен. Служители на РУ-Нова Загора и жандармеристи са провели профилирана полицейска интервенция нощес в квартал на Нова Загора. Акцията е била ориентирана против разпространяването на наркотични субстанции и противозаконната търговия с тютюневи произведения. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.
Малко след 21.00 часа нощес униформените са направили инспекция на лек автомобил „ Ланчия “, в който са пътували А.Р. (28 г.) и И.Ч. (32г.), и двамата от Нова Загора. При осъществената инспекция А.Р. оказал опозиция, насочил и нож към служителите на реда. Това наложило при задържането му да бъдат използвани помощни средства. В хода на подхванатите процесуално – следствени дейности у А.Р и в колата са открити пликчета, съдържащи наркотични субстанции от друг тип. Двамата арестувани са престъпно проявени. Работата по случая продължава под надзора на Окръжната прокуратура.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР