Сливен. С тържествена церемония днес беше открита новата академична година

...
Сливен. С тържествена церемония днес беше открита новата академична година
Коментари Харесай

Стефан Радев, кмет на Сливен: Образованието е най-добрата инвестиция, която младите хора биха могли да направят за собственото си развитие

Сливен. С тържествена гала през днешния ден беше открита новата академична година в Инженерно-педагогически факултет и Колеж – Сливен към Технически университет – София. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . На събитието участва кметът Стефан Радев, който приветства студентите за избора им да влагат в обучение, както и да развиват своите познания и умения.
„ Образованието е най-хубавата инвестиция, която младежите биха могли да създадат за личното си развиване. Дерзайте, не спирайте да се развивате и поддържайте устрема си за сполучлива реализация и рационализиране на наученото. Нашият град има потребност от млади и изобретателни хора като вас “, уточни в словото си Стефан Радев.
Студентите поздрави и заместител регионалният шеф Камен Костов, който връчи приветствен адрес от името на регионалния шеф Чавдар Божурски.
Общо 240 са новоприетите студенти тази година. Предстои класиране и приемане на претендентите за образование в образователно-квалификационната степен „ магистър “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР