Сливен. С преминаване към гражданско неподчинение заплашват протестиращите в Сливен,

...
Сливен. С преминаване към гражданско неподчинение заплашват протестиращите в Сливен,
Коментари Харесай

Сливен: В града се състоя автошествие срещу социалната несправедливост и с искане на за оставки на правителството

Сливен. С прекосяване към гражданско непокорство заплашват протестиращите в Сливен, в случай че държавното управление не подаде оставка до петък. Това заяви пред Радио „ Фокус “ – Сливен един от уредниците на митингите в Сливен Доника Мангова. И довечера в града се състоя протестно автошествие против обществената неправда и с искане на оставки на държавното управление.
Мангова акцентира, че Сливен е един от дребното градове в страната, където митингите са многочислени и ежедневни. В града от 11 ноември досега десетки поданици на града пеш и с коли стачкуват против системата.
Тази вечер е било решено в неделя митингът да премине по друг метод. Пешеходен митинг ще стартира в 12.00 часа от площад „ Хаджи Димитър “. Шествието ще премине по пешеходната зона на бул. „ Цар Освободител “ и назад до площада, а по-късно с колите си още веднъж ще потеглят към главните пътни артерии на региона. Уведомление за митинга ще бъде импортирано на следващия ден (27 ноември 2018 г.).
„ Търпението ни се изчерпва. Ако столичани живеят по- добре и не имат причина да не стачкуват, ние в Сливен имаме повече учредения да протестираме, по тази причина сме и на улицата. Унизително е да се приказва, че някой ни заплаща. Ако се съберем трима и всеки даде по четири лв., имаме гориво да протестираме. Смятам, че гордостта и самоуважението не костват четири лв. “, съобщи Мангова.
И довечера уредниците на митингите благодариха на сливенската полиция за положителното отношение и професионализъм за недопускане на произшествия по време на автошествията.
Людмила ЙОРГОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР