Сливен. С демонстрации по борба и акробатични съчетания премина тържествената

...
Сливен. С демонстрации по борба и акробатични съчетания премина тържествената
Коментари Харесай

Сливен: Заместник – кметът Пепа Чиликова награди най-добрите спортисти за 2018 г. на Спортно училище „Димитър Рохов“

Сливен. С демонстрации по битка и акробатични съчетания мина тържествената гала по награждаване на най-хубавите спортисти и треньори за 2018 година на Спортното учебно заведение в Сливен. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен .
„ Нека тези награди Ви бъдат тласък да продължавате да се трудите и с неизменност да бележите още по-високи резултати, освен в спорта, само че и в живота. Убедена съм, че през днешния ден Вашите треньори, родители и учители се гордеят с Вас “, съобщи по време на награждаването заместител – кметът Пепа Чиликова.
За най-хубав състезател по спортна акробатика за 2018 година беше определена Маринела Иванова която взе участие в тройка девойки дружно с Петя Георгиева и Гергана Калчева, републикански първенци тройка дами, до 14 години, а треньор на годината Виолета Бинева.
При битката – свободен жанр за най-хубав състезател бе определен Жулиен Иванов – категория 75 кг, републикански първенец, 5-то място на Европейско състезание и пето място на Балканиада. За най-хубав треньор на годината бе определен Тодор Кънев.
Васил Маринов беше отличен за най-хубав състезател по повдигане на тежести. Той е
републикански първенец за кадети до 17 години, кат. + 94 кг. Награда за най-хубав треньор на годината получи Пламен Братойчев.
В спорта джудо Теодор Тодоров бе определен за най-хубав състезател – трето място на Балканско състезание, юноши младша възраст, кат. 55 кг., а треньор на годината – Илина Стоянова.
При леката атлетика Орлин Орлинов получи купата за най-хубав състезател, който е републикански първенец в дисциплината троен скок, юноши до 18 години. За треньор на годината беше разгласен Атанас Иванов.
За най-хубав футболен тим беше определен ОФК Сливен 2000 – юноши старша възраст – първо място на зонално състезание, член на елитната юношеска група, с треньор на годината Лъчезар Дойчев.
Купи на отличените спортисти връчи и заместител – регионалният шеф Камен Костов, който беше измежду формалните посетители в зала „ Васил Левски. На събитието участваха още многократната международна и европейска шампионка и олимпийска медалистка по битка Станка Златева, Ради Добрев – ръководител на Училищното настоятелство, специалисти от РУО – Сливен, спортни деятели, родители, учители, възпитаници и треньори.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР