Сливен. разумна е идеята да отпадне бързата съдебна процедура и

...
Сливен. разумна е идеята да отпадне бързата съдебна процедура и
Коментари Харесай

Зам.-министър Николай Проданов: Разумна е идеята да отпадне бързата съдебна процедура и намаляването на наказателната отговорност при самопризнание за тежки престъпления

Сливен. рационална е концепцията да отпадне бързата правосъдна процедура и намаляването на наказателната отговорност при признание за тежки закононарушения. Това съобщи в Сливен заместител правосъдният министър Николай Проданов, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Сливен . Според Проданов предлагането, отправено от протестиращите в Сливен след случая с убитото седемгодишно момиченце, има късмет да бъде разисквана и призната, само че по кое време ще стане това зависи напълно от Народното събрание.
По думите му не правосъдната фаза е проблем на българското правосъдие, а неналичието на задоволително сигурност и похищенията върху личността. „ Има огромни проблеми в областта на публичния ред и сигурност и е пристигнал моментът за взимане на по-решителни ограничения “, уточни Николай Проданов.
Днес той бе в Сливен за разкриване на постройката на новия следствен арест. Той е ситуиран в постройката на единствения у нас женски затвор.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР