Сливен. Продължава санирането в град Сливен. Строителни площадки на още

...
Сливен. Продължава санирането в град Сливен. Строителни площадки на още
Коментари Харесай

Сливен: Започва санирането на още три жилищни блока в града

Сливен. Продължава санирането в град Сливен. Строителни площадки на още три жилищни блока бяха открити през днешния ден. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . Това са блок №19 и 38 в квартал “Дружба “ и блок №79 в квартал „ Стоян Заимов “. Те ще бъдат актуализирани по Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилни жилищни здания.
Кметът Стефан Радев пожела сполучлива реализация на обектите, безпрепятствено протичане на строителните действия и ползотворно съдействие сред обособените страни. Той посети и трите площадки дружно със заместник-кмета Румен Иванов и специалисти от Общината.
На постройките следва да бъде осъществена топлоизолация на външните стени, хидро и топлоизолация на покрива, ламаринена облицовка и гръмоотвод. Вратите на входовете ще бъдат сменени. Ще бъде заменена и тази част от дограмата на жилищата и общите елементи, която не дава отговор на условията за енергийна успеваемост.
На блок № 38, намиращ се в кв. „ Дружба “ фирмата-изпълнител е „ Среги “ ООД, компанията за строителен контрол е „ Ай Ти Ем Проджект “ ООД. Фирмата-строител на блок № 79 в кв. „ Стоян Заимов “ е „ Теовес-с2006 “ ЕООД, съветник е „ Кима Консулт “ ЕООД.
Строителят на блок № 19 в кв. „ Дружба “ е „ Брико 80 “ ЕОО, а строителният контрол е поверен на „ Ай Ти Ем Проджект “ ООД.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР