Сливен. Приключи санирането на още един блок в Сливен. Това

...
Сливен. Приключи санирането на още един блок в Сливен. Това
Коментари Харесай

Сливен: Приключи санирането на още един блок в града

Сливен. Приключи санирането на още един блок в Сливен. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . Блок № 11 в кв. „ Клуцохор “ беше освежен по Националната стратегия за енергийна успеваемост на многофамилни жилищни здания. Предстои той да бъде въведен в употреба.
Жителите на блока споделиха пред кмета Стефан Радев, че към този момент са усетили подобренията по домовете си и благодариха на общинското управление и изпълнителите за положителната работа по обекта.
„ Радвам се, че сте се присъединили в програмата – вие и вашите съседи. Радвайте се на това улеснение и ви моля да наградите още жители на Сливен да се възползват от програмата “, съобщи от своя страна кметът Радев.
Строително-ремонтните действия по жилищната постройка стартираха през септември 2018 година Блокът е със 7 входа, с разнообразни по брой етажи. Беше осъществена топлоизолация на външните стени, хидро и топлоизолация на покрива, ламаринена облицовка и гръмоотвод. Вратите на входоветe бяха сменени. Беше заменена и тази част от дограмата на жилищата и общите елементи, която не дава отговор на условията за енергийна успеваемост.
Санирането в град Сливен продължава.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР