Сливен. Предвижда се изграждане на стена за катерене в спортна

...
Сливен. Предвижда се изграждане на стена за катерене в спортна
Коментари Харесай

Сливен: Предвижда се изграждане на стена за катерене в спортна зала „Асеновец“

Сливен. Предвижда се създаване на стена за катерене в спортна зала „ Асеновец “. Това стана ясно откакто кметът Стефан Радев направи ревизия на ремонта на комплекса, оповестиха от пресцентъра на Община Сливен . При инспекцията той откри, че дейностите вървят по график. Ремонтът започва на 22 април, като плануваният период за неговото завършване е 205 календарни дни.
„ Асеновец “ разполага със зали по бокс и волейбол, които ще бъдат напълно актуализирани, като в залата по волейбол ще могат де се организират надпревари по тенис на корт на закрито. Външните стени ще бъдат топлоизолирани. Поставя се хидро и топлоизолация на покрива, ламаринена облицовка и гръмоотвод. Вътрешната отоплителна система ще бъде сменена. Залата ще разполага и със вградена система за климатизация и вентилация, както и слънчева система за битово горещо водоснабдяване. Предвижда се подовата настилка да бъде от винил. Ще бъдат ремонтирани и вътрешните пространства със санитарни възли. Средствата за цялостното възобновяване на залата са обезпечени от българското държавно управление.
Залата не е ремонтираната от построяването ѝ през 1971 година. От началото на мандата управлението на Общината работи в поддръжка на сливенския спорт и ремонтните действия са част от политиката на кмета Стефан Радев за обезпечаване на по-добри условия за спортистите и техните треньори.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР