Сливен. Представяне на том 3 на книгата на д-р Симеон

...
Сливен. Представяне на том 3 на книгата на д-р Симеон
Коментари Харесай

Сливен: В зала „Май“ ще бъде представен том 3 на книгата „Опит за история на град Сливен“

Сливен. Представяне на том 3 на книгата на доктор Симеон Табаков „ Опит за история на град Сливен “ ще се организира довечера в зала „ Май “ в Сливен, от 17.30 часа. В него ще вземат присъединяване професор Иван Русев и креативният колектив, работил върху книгата. Това оповестиха от пресцентъра на Община Сливен .
Преиздаването на том 3 е осъществено по план на съдружие „ Войводите на Сливен ”, с финансовата поддръжка на Общински фонд „ Култура ” и спомосъществуватели.
Инициативата е подкрепена от фондация „ Обществен дарителски фонд – Сливен ”. Събитието е част от програмата на Община Сливен за Димитровден – празника на град Сливен.
Честванията не престават с тържествено отбелязване на 140-годишнината на Профилирана природо-математическа гимназия „ Добри Чинтулов “.
В зала „ Май “ на следващия ден, от 17.30 часа, ще бъде показан специфичният брой на списание „ Пламък “, отдаден на 150 години първо театрално зрелище и 100 години професионален спектакъл. Отпечатването на броя се прави с поддръжката на Общински фонд „ Култура “.
В изложба „ Май “ на 17 октомври, сряда ще се организира разкриване на галерия – конкурс под надпис „ От лирика към живопис “. Събитието ще стартира в 18.00 часа.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР