Сливен. Председателят на Общинския съвет в беларуския град Светлогорск Людмила

...
Сливен. Председателят на Общинския съвет в беларуския град Светлогорск Людмила
Коментари Харесай

Сливен: Председателят на Общинския съвет в беларуския град Светлогорск Людмила Величко посети Общината

Сливен. Председателят на Общинския съвет в беларуския град Светлогорск Людмила Величко посети Община Сливен. Там тя се срещна с ръководителя на Общинския съвет Димитър Митев. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . В момента Величко е на отмора в България и употребява случая да посети един от побратимените на Светлогорск градове Сливен.
В рамките на срещата тя показа прелестните си усещания от града под Сините камъни и изрази предпочитание двата града да не престават да развиват културния си продан.
В хода на диалога бяха разисквани и опциите за организация и осъществяване на бъдещи начинания за подсилване на взаимоотношенията и съдействието сред Сливен и Светлогорск.
Темата за задълбочаване на връзките сред двата града беше и измежду акцентите от срещата й с кмета Стефан Радев. По този мотив, Величко насочи покана към своите домакини да се причислят към честванията във връзка 58 години от Деня на образованието в Светлогорск в края на септември.
Партньорските връзки сред Сливен и Светлогорск датират от 1997 година, когато е подписано Съглашение за съдействие.
В срещите взеха присъединяване още зам.-председателят на Общински съвет-Сливен Деян Дечев и ръководителите на две от Комисиите в локалния парламент Мартин Славов и Борислав Павлов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР