Сливен. ПП ГЕРБ - Сливен даде старт на предизборната си

...
Сливен. ПП ГЕРБ - Сливен даде старт на предизборната си
Коментари Харесай

Местни избори 2019: Стефан Радев, кандидат за втори мандат от ПП ГЕРБ: Ние няма да спрем да работим за Сливен

Сливен. Политическа партия ГЕРБ - Сливен даде старт на предизборната си акция за избор на кмет и общински съветници с обществен доклад за осъщественото през първия мандат и управническа тактика за втория, съобщи кореспондент на Радио " Фокус " - Сливен .
В препълнената зала на Драматичен спектакъл " Стефан Киров " пред поддръжници и симпатизанти застанаха претендентът за втори мандат Стефан Радев и претендентите за общински съветници.
Като свое и на администрацията главно достижение Стефан Радев регистрира постигнатата финансова стабилизация на Община Сливен - разплатените отговорности и насъбрания финансов запас. Успешният ход на програмата за енергийна успеваемост, инфраструктурните планове, планът за градски превоз са също измежду достиженията на четиригодишното ръководство. " Обръщайки се обратно, се вижда, че има с какво да се гордеем. Вярваме, че дружно може да продължим да вършим Сливен по - положително място за живеене ", съобщи Стефан Радев.
Бе показана и листата за общински съветници на Политическа партия ГЕРБ, както и управническата стратегия, разграничена по браншове. Всеки един претендент за общински консултант, взел участие в създаването на визията за идващите четири години, показа резултатите от своя труд и труда на своите сътрудници. " В частта градска среда и превоз ще продължи да се работи по благоустрояване на кварталите, отвън центъра, ще има нови детски площадки, пешеходни и велоалеи, нови тротоари и зони за отдих ", заяви претендентът за общински консултант проектантът Любомир Захариев.
В бранш " Техническа инфраструктура и екология " ще се работи за дотъкмяване на пречиствателната станция, канализацията на предградието " Речица ", сметоизвозването и преработката на боклуци. В програмата за ръководство на Политическа партия ГЕРБ има разработка на всеки един бранш от публичния живот, тя може да бъде забелязана на уеб страницата на Политическа партия ГЕРБ - Сливен
" Нашата нова управническа стратегия не е на ГЕРБ, а на хората от Сливен, и ние няма да спрем да работим за Сливен ", съобщи претендентът за втори мандат Стефан Радев.

Людмила ЙОРГОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР