Сливен постепенно се успокоява след слуховете за отнемане на деца

...
Сливен постепенно се успокоява след слуховете за отнемане на деца
Коментари Харесай

Сливен се успокоява след слуховете за отнемане на деца от родителите им

Сливен последователно се успокоява след слуховете за лишаване на деца от родителите им, раздрусали учебните заведения в града преди седмици, съобщи " Нова ".

Три дни след нервността учебните посредници са съумели да върнат към 60% от децата в клас. Две седмици по-късно съвсем всички са на учебно заведение. Тук настояват, че са разкрили един позитивен факт, а точно че са съумели да се обединят, без значение от отрицателната идея.

Призив за преодоляване на напрежението и за прекъсване на спекулациите насочиха ромски водачи и посредници в квартал " Надежда ".

Ако една общественост е могла да се сплоти и за 5 минути да направи нещо, то може да направи и други цивилен дейности, които, да речем, са в областта на дейното гражданско общество ", разяснява доктор Стефан Панайотов, персонален доктор в кв. " Надежда ".

Припомняме, на 7 октомври родители от няколко учебни заведения в Сливен и в Карнобат прибраха стремително децата от класните стаи. Причината - някой пуснал слух в интернет, че обществените служби вземат деца.

Премиерът Бойко Борисов тогава изиска помощ за разясняването на " чудовищната лъца " с лишаване на деца. /nova tv
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР