Сливен. Победа Карарадева от ОДМВР - Сливен е победител в

...
Сливен. Победа Карарадева от ОДМВР - Сливен е победител в
Коментари Харесай

Победа Карарадева от ОДМВР - Сливен е победител в стрелбата на конкурса Пътен полицай на годината

Сливен. Победа Карарадева от ОДМВР - Сливен е победител в стрелбата на състезанието " Пътен служител на реда на годината ". Галин Славчев е втори в надпреварата по майсторско ръководство на автомобил. Това оповестиха от ОДМВР - Сливен .
Отборът на бранш „ Пътна полиция ”-Сливен е четвърти в отборното класиране на тазгодишното издание на Националния конкурс „ Пътен служител на реда на годината ” 2019, който се организира в град Плевен в кроя на предходната седмица. Отборът донесе на ОДМВР-Сливен две купи и седем грамоти в самостоятелните надпревари.
Днес шефът на ОДМВР-Сливен старши комисар Димитър Величков поздрави пътните служители на реда за извоюваните оценки в Националния конкурс и за тяхната отлична работа по подобряването на пътната сигурност. Пожела им доста триумфи и да са все тата виновни и стимулирани в натовареното всекидневие за реализиране на отлични професионални резултати.
Конкурсът „ Пътен служител на реда на годината ” се организира за 27-и път. В него присъединяване взеха 64 състезатели от 29 тима от всички регионални дирекции в страната. Пътните служители на реда премериха сили в няколко дисциплини- пукотевица с револвер /8 изстрела/, научен изпит по проблеми от Закона за придвижване по пътищата и правилника за неговото използване, съревнование за майсторско ръководство на длъжностен автомобил и мотоциклет и оказване на първа долекарска помощ.
Победа Карарадева, Атанас Атанасов и Галин Годподинов показаха ОДМВР-Сливен в състезанието. „ Доволен съм от представянето на моя тим, сподели началникът на бранш „ Пътна полиция ” гл.инспектор Илиян Николов, конкуренцията беше огромна и това което постигнахме е значимо и почтено за почитание. ”
Галин Господинов завоюва второто място в самостоятелното съревнование по майсторско ръководство на автомобил.
Победа Карарадева е оповестена за най-хубавия стрелец измежду всички участници в състезанието. Тя получи купа и грамота за „ Абсолютен победител ”, откакто реализира най-хубав резултат в стрелбата с револвер. Карарадева детронира мъжете в дисциплината стрелбата. В досегашната история на състезанието няма подобен случай жена да реализира по-добър резултат от мъжете. Тя завоюва самостоятелни оценки и в другите дисциплини- втора в самостоятелното класиране, трета в теоретичния изпит, трета в оказване на долекарска помощ на потърпевш при ПТП и за общо показване в оказване на долекарска помощ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР